sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Tulipalo tukka




No voi ei. Päätinpä värjätä tukan punaseksi ihan vaan sen takia että vaihtelu virkistää. Tarkotus oli saada jotain tällasta:



Ehkä enemmänki toi alempi kuva Rachel Hurd-Woodista. Ihana punanen kihara. Ostinpa sitte kaksi revlonin hiusväriä koska niillä oli tarjota just sellanen sävy mitä halusin.

Mutta suureksi hämmästykseni tukkani ei käyttäytynytkään niin kuin oletin ja latvat ei imenytkään väriä kuten ennen. Toivon että se johtuu siitä että ne on menossa jälleen parempaan kuntoon..
Tukasta tuli siis kuitenki enemmän oranssihtava ku tollanen Strawberry Blonde.


Tässä kuva ensin tukan värjäystä. Aika uskomaton toi liuku värjäys, tai aika isot sävyerothan tossa on. Nauratti niin paljon että piti ottaa kuva, ku onhan toi jo aika nolo.
Sitte tässä tää uus vähän omituinen väri. Taidan värjää ne latvat uudestaan ja sitte varmana aika pian mennään jo takasin blondiin. Alun peRinkää ei ollu tarkotuksena punasta kovin kauvoa fiilistellä, varsinki ku päätin värjätä sen aika extempore,niinku aika.Ehkä seuraavaksi tummempi blondi ja siihen vaik jotain raitoja sekaa. en oikeestaan vielä tiä.
Otan kyllä paremman kuvan ku jaksan laittaa sitä jotenki.




Tein toki muutakin tänään. Kävin kaupassa ja sitte kävelin hakeen jäätelöä mutta päädyinki syömää myös perus amerikkalaisen lounaan/päivällisen siellä.
Voin vaan sanoa että tuosta annoksesta tuli paha olo ja rasvan määrä alko ällöttään, en tiä miksi ees otin ranskalaiset ku en tykkää niistä ja mikä idea oli ottaa medium pihvi ku liha aina välissä ällöttää minua aika paljon. Inhoan muutenki grilli ruokaa.



Jälkkäriksi otin vielä Chili Suklaa jäden. Se oli tosi hyvää vaikka kestiki aika kauvan totutella. En kyllä normaalisti tykkää tulisista ruuista yhtään mutta toi oli ihana. Raahasin sen ulos ja oli ihan sika kylmä tuuli mutta tuntu että suussa oli tulta. 

Että semmonen sunnuntai tälläkertaa.




                                                     ROSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti