torstai 22. huhtikuuta 2010

Botanical garden

Heippa. Tänään oltiin puutarhassa Denverissä. Meillä käsi uskomaton tuuri, lähettiin ajamaan 9.30 ja ulkona alko sataan vettä. No sadehan ylty niin että kaikki ajo tosi hitaasti ja tiet ruuhkaantu ja mentiin vaa kahtakymmentä mailia highwayllä :D
Kuitenki sitte ku päästiin Denverin keskustaan niin sää kirkastu tosi nopeaa ja nautittiinki sitte auringosta koko kolme ja puolituntinen reissu. Heti ku oltii lähössä ja istuttii autoo niin alko taas sataa. Hahah,että kiitos vaan taivaanisälle hienosta säästä.

Loistavana kuvaajana päätin ottaa loistavalla kamerallani taas erinomaisia kuvia kukista. Olen kyllä aika nolo ku osaan käyttää vaan makroa ja kaikki kuvat näyttää samalta. Mutta tässä kuitenki paljon kuvia siitä puutarhan loistosta. Harmi etten osannu tallentaa näkyä kameralle koko loistossaan mutta kaunista oli.






Huomaatte varmaan että kaikki punaset kukat oli lemppareita. Noi viisi viimistä kuvaa on sitte trooppisemmalta puolelta. Se oli siis sellanen kasvihuone jossa oli iha  hullun kuuma ja kostea ilma ja näin ainaki monta hämähäkkiä.
Asiallisesti olin tietenki pukeitunu mustii tylsiin vaatteisiin ja kaikilla muilla oli tietenki joku nätti kesä mekko. Mutta aamulla oli niin kylmä että mulla oli oikeesti Toppatakki, pipo ja käsineet ku lähettiin!
Ja kuten aijemmin jo sanoin. Heti ku päästiin autolle niin sade alko taas ja tämmöseltä näytti taivas...


Koko päivän on siis satanu ja nytki sataa ja eilen sato ja jonkin verran ukkostakin on eriintynyt. Vesa sanoin että kuulutettiin jopa Tornado varoitus. Viimekesänä ku asuin vuorilla niin Denverissä kuulemma pyöri joku tornedo aurora, tuskin mikään iso ja  vuorten keskellä olin täysin turvassa.

Nyt nukkuun ja laittelen taas kuvia sun muuta ku keksin taas tikusta juttua. Huomenta!!.


    
 
                                                                    ROSA

4 kommenttia:

  1. oi rosa nuista sais nuista sun kuvista ihania canvas-tauluja!

    VastaaPoista
  2. aijaa. en oo kovin erinomainen kuvaaja, mutta ajattelin omaksi iloksi opetella vähän muutaki ku makroa käyttään :D jos jaksan..

    VastaaPoista
  3. Huippuja kuvia Rosa! Vitsit ois siistiä kuvata tollasessa paikkaa! Lemppari toi 13. ylhäältä jossa pikkupoika on pikkusen itteä isompien kasvien keskellä :D Piähä hauskaa Amerikan maalla!

    VastaaPoista
  4. Voi perttu,piän hauskaa mutta onneksi kohta myös kotia teitä kattoon.
    Lähetää joskus yhessä reisuun ettiin sulle kuvaus kohteita!

    VastaaPoista