maanantai 19. huhtikuuta 2010

Lukutoukka...

Hey. Kävin Kirjastossa lainaamassa kevyttä ilta lukemista. Päätin siis ottaa itseäni niskasta kiinni ja lukea ensimmäisen englanniksi kirjotetun kirjan. Ihme kyllä, tämä sujuu paremmin kun oletin, välissä jopa unohdan että en oikeasti osaa englantia.



Pahoittelen kuvan surkeutta.

Peter Panin valitsin puhtaasti kuvien perusteella. Ne on tosi ihania ja tarkasti tehtyjä. Toivottavasti opin niistä jotain ja oon joskus parempi piirtään. hoho.
Harry Potterin ja Anne Frankin lainasin koska oon kummatki lukenu suomeksi ja jos en tajua jotain tiedän silti missä mennään. :D
Oikeestaan oon vasta lukenu tuota ylimtä kirja: Small Miracles Of The Holocaust ja se on kyllä aika mahtava. Juutalaisvainot on aina niin masentava ja ahdistava aihe eikä sitä pysty koskaan käsittään miten toiset ihmiset voi vaan tappaa toisinan. Tuossa kirjassa on kuitenki uskomattomia tarinoita selviymisistä hävitysleireiltä ja ihmisten jälleen näkemisistä(esim miten perheen jäsenet löytää toisensa sattumalta monen vuoden jälkeen). Kannattaa kyllä lukasta jos tuntuu siltä.

Mulla on taas kurkku kipeä ja en menny ees salille tänään. Ulkona oli tänään kuuma ja sain jopa vähän väriä. Nyt meen jatkaan tota kirjaa ja sitte nukkuun. Hyvää huomenta suomi.


                                                                      Päivän naamakuva.



                                                                              ROSA

2 kommenttia:

  1. Juutalaisvainot on surkein asia mitä maailmassa tapahtui, on hyvä lukea historiaa, varsinkin kun on niin paljon jotka kieltävät Holokaustin historiallisen totuuden.
    En muista tapasitko aikoinaan meillä Pavelin joka vieraili kotonammekin, leiriltä selvinnyt juutalainen.

    VastaaPoista
  2. Joo. Muistan ainaki kuulleeni siitä. Nähny jo kaks yötä painajaisia vaikka tossa kirjassa onki kaikkia rakkaustarinoita jne.
    Oon enneki lukenu/nähny dokumentteja aika paljon Holokaustista ja aina pistää oksettaan.En voi ymmärtää miten johonki ihmiseen mahtuu niin paljon vihaa.
    Yhtä käsittämätöntä on Ruandan kansanmurha vuonna 1994.

    VastaaPoista