maanantai 5. huhtikuuta 2010

Leikkipäivä

Heissan. Tänään oli oikein mukava päivä. Vietimme sen leikkipuistossa ja sitte katottiin Harri Ja Dinot DVD:tä koko päivä ja kävimme myös lasten kanssa uimassa. Uiminen on aina hauskaa myös sen takia että tiiän jo melkeen kaikki uimavalvojat ja niitten kanssa on aina mukava rupatella.

Nyt hiukan pääsiäisestä jäljessä myös askartelimme Pietin kanssa (pietin toivomuksesta) pääsiäis juttuja.
Ensin askarreltiin silkkipaperista pääsiäis puutarha. Pieti myös innostu tekeen niistä taloja jotta ihmiset voi mennä sisälle ku ne tulee kauppareissulta ja ulkona on kylmä. Koska kauppareissut pakkasella kestää tosi kauvan ja ihmisille tulee kylmä ja nälkä ja pitää vielä tehdä keittiö. Ja keittiöön pitää vielä tehdä silkkipaperista ikkuna jotta ne ihmiset voi pääsiäisenä nähdä sen puutarhan. Ja puutarhaan pitää vielä tehdä suihkulähde että siitä räiskyy kukille vettä muuten ne aina kuolee ennen pääsiäistä. Ja kukkien sekaan pitää tehdä pääsiäispupulle kolo että se voi munia niitä suklaamunia. Ja pupulle pitää tehdä silkkipaperista korvatulpat koska lapset on niin meluisia että pupu voi säikähtää.

En ymmärrä mistä tuo mielikuvitsu kumpuaa mutta Pieti on mahtava. Sen kaikki höpö jutut pelastaa aina kämkkäränkkä päivänki. Huomatkaa muuten tuo kaamea pupu jonka piirsin Pietille väritettäväksi koska värityskirjoissa ei ollu mitään pääsiäis aiheita.

                                                             Ystäväni Kapteeni Nuutti

Väsyttää kyllä nyt päivän jälkeen ihan uskomattoman paljon. En käyny edes salilla enään sen uimisen jälkeen vaikka normaalisti kävisin. Haluttaa nyt vaan ihan hulluna kaikkia herkkuja mutta mulla on vaan tyhmää purkkaa. Tosin tässä on kyl varmaa yhtä paljon sokerii ku karkis, että ei sen puolee...

Tästä lähtee maku tosi nopeaa ja sitte se menee kovaksi ja vaikee purra. (mullahan on siis tapana jauhaa purkkaa aina liian kauvan, se on ällöä mutta en koskaan huomaa tekeväni sitä. Pari kertaa oon ainaki nooralla nukahtanu purkka suussa ja heränny siihen että pureskelen sitä. Tiiän, oon nolo)





                                                                           ROSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti