sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

The Saturday night show

Heijjjj! Oli aikamoista kiirettä tossa loppuviikko niin nyt vasta ilmottelen ittestäni. Tuskin teilläkään ihan niin tylsä elämä että pitäis tylsyyksillä viihdyttää. ;>
Maikun vanhemmat lähti nyt perjantaina kohti suomea ja mulla siis jatkuu työt huomenna. Ihan kivaa taas päästä perusrytmiin ja leikkipuistoihin kiikkumaan puihin.

Minua voi sitte vihdoin onnitella. SAIN VIHDOIN TYTTÖYSTÄVÄN!!!! eli siis eilen kaverit vei minut johki kotipileisiin missä ne tutustutti mulle niitten naispuolisia kavereita ja oli ihan hullun hauskaa. Toivotaan siis että jatkossaki pääsen tyttöjen kanssa ulos tai vaikka shoppaileen jne.Olin mielissäni ja alan viihtyyn täällä tosi hyvin.

Tässä muutamia kuvia illasta: 


 Tää kuva tiivistää aika hyvin koko illan. Hauskaa oli. Thanks guys, that night was so much fun.


Mulle opetettiin myös perinteinen two step tanssi tuona iltana..joka oli oikeastaan aika kauhea. Yritin vastapalvelukseksi opettaa wanhojentansseissa opittua valssia,muttei se niiltä oikeen luonnistunu. Meni jalka sekasin toisen kanssa ja pyöriminen alko huimaamaan,se siitä sitten. Ei ollu ollenkaan hyviä nämä amerikkalaiset siinä.


Ja koska tarkotuksena on myös kokeilla täällä kaikkea uutta, niin pojat yllytti minut juomaan shotgunnen perinteiseen malliin. Haha, olin aika varma että feilaan koko homman(ja niin oli kaikki muutki) ja mulle annettiin jo valmiiksi anteeksi mahdollinen alkoholin haaskaus ja paikkojen sotkeminen... mutta toisin onneksi kävi. Myöhästyin vähän lähdöstä ku en meinannu saada tölkkiä auki mutta loppuun asti päästiin ja olo oli sen mukanen,vaikka älkää huoliko,toi litku on melkee vettä.
Lisään tohon linkin facebookkiin jossa tilannekuvaa jos joku ei vielä ehtiny nähdä. Toivottavasti toimii. rasittaa ku en edelleen osaa käyttää tätä. Joku vois ystävällisesti ojentaa auttavaa kättä ja kertoa miten niitä youtube videoitakin saa lisättyä.Aika vaikee jos on tyhmäplondi niinku mie ja kaiken lisäski ihan pahvi tietokone jutuissa.

http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=719812719#!/video/video.php?v=381572287719

Viikonlopusta kerron vaikka huomen lisää. Tänäänkin oli tosi mukava päivä :) Nyt on kuitenki aika mennä pehkuihi, (Toniki meni just vaik suomessa kello jo kohta kaheksan. :o omnomom ) Huomenna sitte ilosin mielin taas työpäivään. Ollaan aamupäivä Nuutin(2w) kassa kahestaan ja touhutaa jotain mukavaa vaik leikkikentällä.

Huomenta teille kaikille, ja nooralle ja sallalle mukavaa lomalta palaamista lontooseen.



                                                                        ROSA

PS: Hyvää pääsiäistä sinne suomeen kaikille. Täällä ei paljon oo koko pyhä tuntunu. En oo nähny yhtää pääsiäis juttua koko paikassa joten en ees muistanu että se on nyt. Luultavasti menee siis kaikenmaailman vaput ja juhannuksetki taas ohi joten älkää ihmetelkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti