sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Shoppailu päivä

Hei.
Perjantai iltana meillä oli siis tyttöjen ilta ja mentii hookah houseen. Oli kiva ilta ja sain kaks uutta kaveria. Siitäkin on kuvia mutta se muistikortti on vähän hukassa joten siitä ehkä kuva myöhemmin...


Eilen kävin taas siis boulderissa yanin luona. Kuten aijemmin mainitsin, tarkotus oli käydä ettiin kesä vaatteita. Mutta en tiiä johtuko harmaasta ilmasta vai mistä,mutta mukaan tarttu ihan muuta, mm neule,farkut, laukku, pari paitaa ja kahet kengät. Käytiin shoppailemassa ROSSissa mikä on siis semmonen liike mihkä tuodaan kaikista liikkeistä vaatteita mitkä ei menny kaupaksi sesongin aikana. Sieltä siis löytää merkki kuteita halvoilla hinnoilla. Ite ostin esim Reebokin kengät hintaan 16dollaria.(nämäkin vaatteet näette tulevissa kuvissa koska en jaksa räpsiä kuvia erikseen ryysyistäni)

 Haha löyty sieltä välissä aika omituistaki kamaa...
Hyviä löytöjä siis tuli tehttyä vaikkei mitää helle kuteita löytynykkään. Tässä vielä pari random kuvaa mitä otin. Oli aika kaunista ku puut alkaa kukkiin ja maa muuttuu vihreeksi.




Illalla oltiin kavereitten kanssa iltaa viettämässä Adamin luona(taas, sieltä oon kuvia laittanu aijemminki) Oli rento ilta, join jotain ja oksensin,hyi. Ei hätää iskä kaikki ok, se oli erittäin turhan päivästä ja tyhmää enkä tee sitä uudestaan.. ei siitä nyt sen enempää..


Ja sitten pari hassua kuvaa tältä aamulta.Toisessa näytän ankalta ja toisessa unohin laihistella,siksi näytän niin pullealta. Myöskään tuo paita ei kuulu napitettavaksi ja yleensä kyllä pitän sen alla jotain muuta paitaa. Ihan vaan informaatioksi ettei tarvii eevan kummastella miksi näytän niin nololta. Tämä sunnuntai menikin sitte tuota huonetta siivotessa...




                                                                ROSA

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä ihana, varsinkin kun kerrot kaikista asioista, Olen iloinen ja YLPEÄ sinusta

    VastaaPoista