lauantai 17. huhtikuuta 2010

Iltaaa


Heijsan. Oli aika tylsä viikko niin en jaksanu kirjottaa. Väsytti vaan kokoajan ja nytki väsyttää. Mulla on kurkku kipee ja nieleminen on aika tuskallista. Aamu puuronki jouduin syömää maidon kanssa että meni alas mahdollisimman sujuvasti.

Nyt on perjantai ilta ja kuppaan kotona. Ajattelin lukea vähän jotain kirjaa ja nukkua että jaksan huomenna käydä aamulla salilla ja sitte sieltä boulderiin käymään.Yanin kanssa olis tarkotus käydä vähän käydä ettii helle kuteita .

Tänään oli vaan +15 ja kauheen kylmä tuuli. :( Houkuttelin lapset leikkimökkiin tekeen hiekkakakkuja ettei tarvinu jäätyä.Oli aika inhottava ku oli vielä niin kipee oloki :(
Kirjottelen nyt viikonloppuna enemmän. Lupaan ..vaikka ei olis mitään kirjotettavaakaan ;>









 Yani Boulderissa. Oli mulla jännää makrolla pelleillä ajankuluksi. Oli kivat ilmat ja kierrettiin campuksella ja iain näytti sen taide/taide historia puolen joka oli tosi iso ja ihana ja kaikki teki siellä hienoja taideteoksia. Pääsispä itekki opiskeleen johki jotain mistä tykkää.Nää kuvat on eiliseltä.




O-ou. Eipä tullu rauhallisesta perjantai illasta  mitään. Becca just soitti ja nyt pitää olla valmis viidessä minuutissa ja en oo meikannu tai mitää. Tukkaki märkä ja käytän kallista aikaa tähän kirjottamiseen.
Pidetään tyttöjen ilta ja mennään Hookah Houseen -.again. Jee. (Raahaan sieltä itelle oman suomee jos ne ei oo iha sika painavia. pieni maksaa vaa 50dollaria. )
Mutta siitä sitte huomenna juttua. Nyt oon jo myöhässä. ...

 

                                                            ROSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti