maanantai 12. huhtikuuta 2010

Love you steamboat!

HEIJ
Ihan alkuun: <3<3<3<33<3 ONNEA PIKKUSISKO EEVA sinne lappiin! En voi uskoa että oot jo 19. Mulla on vaikka kuin paljon nuorempiaki kavereita ku sie täällä :D hassua. Laita lahjatoive tulemaan jos keksit jotain tiettyä?

Ja syy tähän myöhäiseen onnitteluun on se että en siis joutunut masentumaan viikonloppua vaan pääsin kuin pääsinkin ihanaan steamboattiin käymään. Lauantai päivällä lähin boattiin ja olin perillä vasta klo 8pm aikoihin. Ystäväni Yani ja Kris antoi kyydin denverin lentokentälle josta otin taxin steamboat springsiin.

Kuvia Matkalta:

Matka meni hyvin. Kuskini denveristä boattiin oli Randy,noin 50wee herrasmies. Tosi mukava ja aina kerto jos näki lampaan vuoristossa. Lammas tiedon lisäksi hän myös ilmoitti millon on hyvä hetki meikata jos olen vaikka jotain poikaa menossa kattomaan. Randyllä oli ilmeisesti monen vuoden kokemus.

Ilta sitte sekoiltiin jotain Robbien kanssa. Käytiin vähä juhlimassa ja vuokrattii leffoja ja unohettiin kattoa ne ja syötiin minttusulkaa jädeä. Pojat asuu jossaki hotellin tapasessa täydenpalvelun kämpässä(ei ollu muovimukeja niin piti soittaa joku alhaalta tuomaan, huhuh)  joten oli pelit ja vehkeet. Tottakai oli kamera mukana...
                                                             Hohoo, oli makee ilta.

Sunnuntaina heräiltii klo 10 aikoihi ja meillä oli Essin kanssa vähän kommunikaatio ongelmia,mutta niistä selvittiin ja pääsin laskettelemaan päiväksi Essin kanssa. Kaikki tietää etten oo ikinä harrastanu laskettelua tippaakaan joten EKA KERTA tapahtui steamboatin rinteissä! Aikamoinen kokemus. Kiitos Essi pika opetuksesta ja väline lainasta ja tiedoksi kaikille että sain essiltä myös vapaalipun sille päivälle jonka arvo oli 95dollaria! Ihan uskomaton juttu. Koko päivä oli niin mahtava!! Ootte kaikki hulluja jos että tuu tänne  koklaan rinteitä.
Kaiken muun hyvän lisäksi oli viiminen päivä enne ku rinteet suljetana ja mäessä oli sikana porukkaa ja kaikilla hassut releet.




Oli kyllä paras extempore reissu minkä oon tehny. Robbie sitte ajo mejät Boulderiin ja autos kuunneltii musaa ja kävin ostaa ellen 7 elevenistä ja juotii appelsiini mehua ja kuunneltii myös essin antamia terveys cd:tä.

    

Thanks Rob and Essi. Weekend was so awesome and i hope i'll see you again sooner or later. 


Nyt pehkuihin sillä oli aika uuvuttava reissun kaiken kaikkiaan ja pitää olla reippaana myös huomenna.

PS: rasittaa tää kuvien koko. Pitää laittaa noin pieniksi että näkyy kokonaan. Nooh katellaan vaikka suurennuslasilla.


                                                                          ROSA

2 kommenttia:

  1. Huippuja rinneasuja!! Kyllähä tuonne joskus tarttis päästä laskemaan =)

    Saat muuten postauspalkkia isommaksi Outer-wrapper kohdasta. Siellä on kolme width-kohtaa mihi vaa muokkailet numeroita isommaksi nii pitäs näkyä sit isommakki kuvat :) Paitsi yks niistä on toho sivupalkkiin.

    Kiva ku kirjottelet sieltä kuulumisia!! Pärjäile!

    VastaaPoista
  2. hahaa kiitti!!! olihan se aikaki että joku avustaa ku oon aika paavali tän homman kanssa.
    vielä pitäis saada ne videot näkymään... anyone??

    Jep, ens talveksi vaan, keräilet nyt rahat kasaan ja menoksi. ;> hyvä ku ees joku lukee ku kerran kirjotan. Terkut suomee. toivottavasti kohta nähää!

    VastaaPoista