torstai 8. huhtikuuta 2010

Normi Päiviä

Pööö!

 Eilen kävin Iainin luona Boulderissa.Olin aika hukassa ensin mutta lopulta löysin perille ja nyt osaan onneksi reitin sinne ja takaisin.  Ei tehty kummempia. Katottiin yks lenppari leffoista, Into the wild joka käytiin vuokraan koska yani ei ollu sitä koskaan nähny.Katoin sen ekan kerran Juhon ja Rosan kanssa enkä sillon kauheena tykänny koko hommasta, mutta sillon en vaan tajunnu sitä.
Suosittelen lämpimästi kaikille. Jos pääsisin joskus lähteen samanlaiselle reissulle niin samapa tuo vaikka lopulta kuoliski sinne bussiin onnellisena. Hyvältä näytti sen elämä. Tosin haluan myös mainita että Hirveä EI VOI kuulemma ampua semmosella pikkupyssyllä, niillä saa ehkä oravan hengiltä!! Kerroin tämän vain siksi jotta Juha tietää että oon kuunnellu sen juttuja. ;>

Elokuvaan liittyen kuva vielä Alexander Supertsamesta Alaskassa, bussissa jonka löys ja joka edelleen sijaitsee samalla paikalla.


Tänään oli sitten tuiki tavallinen päivä. Heräsin talveen. Lunta ei ollu paljon mutta ajattelin että päästään lasten kanssa tekemään takapihalle muumiperheelle jatkoa. Näin ei kuitenkaan käynyt sillä lumet ehti sulaa enne ku ulos asti päästiin. Tässä vielä kuvamateriaalia tän päivan talvesta ja kesästä kiinnostuneille.

 
                
Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen sillä lupasin(facebookissa) Ringalle tehdä pikkumyyn. Päädyttiin siis lumen sijaan pelleileen muovailuvahalla. (kuvan otin ihan vaan ringalle jotta se tietää etten unohtanu)

Miksihän muovailuvaha haisee aina niin omituiselta. Muistan aina ku lapsena joskus sain synttärilahjaksi muovailu vahaa ja se hais just samalle ku toi. Aika kamalaa mutta värit super ihania.
Turha sitte ivailla tosta... viimeksi oon tosta mömmöstä jotain tehny sillon lapsena. hoho


Päivällä ulkona sitte oliko tosi lämmin. Pieti leikki takapihalla kivillä,korjas aitaan reikää(jotta amerikan ihmiset pääsee koristelemaan joulukuusen sitten kun me asutaan taas suomessa) ja siivos tuoleja. Minä sitten otin siinä vieressä aurinkoa viltti päällä ku vähän tuuleskeli. Sitte tuli aika kauheen kuuma ja oli pakko mennä sisälle( mulla on täällä sisällä aina kylmä) sen viltin kanssa.
Tässä vielä muutama naamakuva tältä päivältä. Vaikka ihan vaan siksi että ette unoha miltä näytän ja äiti tietää että oon kunnossa. 



 Olipas rankka sali päivä tänään. Vuorossa oli lemppari, eli Body Pump ja oli niin raskas reissu että laukun nostaminen maasta oli tuskaa sen jälken. Onneksi uimahallin puolella on Hot Tub (joka on ehkä ihanin keksintö sitten korkkareiden )käyn siellä aina pulahtamassa salin jälkeen ja herrajestas että on ihanaa. Rentouttaa kyllä kaikkia lihaksia.. ehkä vähän liikaaki koska laukun nostaminen ei yhtään helpotu löllöillä lihaksilla.

 Nyt syön sulkaarusinoita, että ei huolta Marjaana H, en varmasti pääse laihtumaan... ;>


                                                                     ROSA

2 kommenttia:

  1. En nähny sua vaikka olisin halunnu :(, käykää useammin ulkona!

    VastaaPoista
  2. Nyt on vaikea tilanne ku en tiiä kukas anonyymi se siinä kirjottelee. Mutta kyllä ulkona tulee käytyä aika usein. Sun pitää vaan tulla samaan paikkaan! ;>

    VastaaPoista