sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Huomenta

Heijssan!
Oli rento päivä. Aamulla heräilin ja söin voima aamiaisen. Sillä selviää vaikka koko päivän, eteenkin jos kuuntelee Eppu Normaaleja samalla. Leivällä pitäsi kyllä olla enemmän vihanneksia mutta ei löytyny ku kurkkua.
Sunnuntai aamupalalle kuuluu myös erittäin viihdyttävä Time lehti.




Katsoin myös aamulla Oopperan kummitus musikaalin jonka lainasin kirjastosta. Muistelin että ystäväni Niina-Maija olisi joskus kehunut elokuvaa ja vihdoin näin sen ja olihan se ihan kiva. Tykkään musikaaleista mutta jotenki siinä laulettiin liian paljon.


Sitte perus sali reissu, tänään tein jalat ja kädet koska huomenna ei oo sali auki. Oli aika kamalaa ja lihakset oli jo valmiksi kipeät joten saa nähä liikutaanko huomenna.
Kävin myös lainaamassa lisää elokuvia. Kattelen niitä sitte aina iltasin ku ei oo muuta tekemistä.



Ostin ton mekon 8 dollarilla ROSSista, tykkään siitä aika paljon vaikka eipä toi surkea kuva oikeen kerro miltä se näyttää. Ja mulle tulee noista saappaista mieleen Taylor Swift, huomasin sen vasta enkä oo oikeen fani. Tiedän myös että näytän ihan joltaki farmerilta tolla asukokonaisuudella mutta nehän on ihan jees.

Pahoittelen kuvien surkeaa laatua.

Tähän loppuun vielä Brooke Fraseria. Laulu ei mitenkään liity mihinkään mitä juuri postasin mutta tykkään siit aika paljon. Kaikenlisäksi toi hiukan tummaihoinen poika tässä videossa on aivan ihana.






                                                             ROSA


PS: huomenta suomeen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti