keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Loveland

Tänää lähettii klo 8 shoppailu reissulle Lovelandiin Outlet myymälöihin. Loveland on kaupunki noin tunnin ajomatkan päässä. Ennen sitä kuitenkin haettiin Tuija mukaan sillä se oli suomesta asti tullu hakeen sen saksofonia jonka se osti jenkeistä.

Saksofoni reissussa kesti muutama tunti ja enne shoppailua piti käydä lounaalla. Päädyttiin ihoppiin(international house of pancakes) ja söin siellä tottakai banaanimansikka pannareita.




En tiedä miksi,mutta söin jonku verran tosta ja mulle tuli iha hirvee olo. Mahaan alko sattuun ja oksetti koko loppu päivän. Mietittiin että se varmaan johtu tosta ruuasta ku se alko sillon ku söin,muttei kuitenkaa mikää ruokamyrkytys ollu.

Ehkä se maha kipu oli kuitenkin vain siunaus enkä jaksanu shoppailla paljoa. Tiesin mitä etsin ja halusin löytää ja kaikki tuli hommattua ja mitään turhaa en ostanu.
Eli etin farkkuhametta ja vyötä,sekä semmosta perus amerikkalaista lompakkoa  joka näyttää ''iltalaukulta'' että voi ottaa ilta rientoihin mukaa. Ja halusin kengät nikeltä,koska ne on paljon halvemmat täällä. Plus ostin vielä pari juttua kotiin tuliaisiksi siskoille.







En jaksa muista ryysyistä laittaa kuvia,eikai kellään kiinnosta anyway. Näätte sitte muissa kuvissa. ;>


Ystäväni Salim Espanjasta teki mulle tänään oharit,mejän piti mennä syömään sushia mutta herra ei koskaan vastannut viesteihini. Nyt olen kovin huolissani sillä kukaan muukaan ei ole kuullut koko miehestä mitään koko päivänä!ei sitten yhtään salimin tapaista.

SALIM i hope you are ok. Call me as soon as you read my messages, i'm actually worried about you  :( ( byy. !!!!!!


 




                                                         ROSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti