maanantai 3. toukokuuta 2010

ManikyyriPenikyyri

Heippa. Eilen sunnuntaina käytiin Rebecan kanssa peni-ja manikyyrissä. Tytöt oli aivan järkyttyneitä ku kerroin etten ikinä oo käyny laittaan missää kynsiäni. No mehän mentiin Happy Star Nailsiin hemmoteltaviksi.
Eka piti valita kynsiin laitettava väri, valitsin tietenki tummanpunasen. Sen jälkeen sai jalkakylvyn selkää hierovassa tuolissa.

Niillä oli kaikkia pikku välineitä millä ne kynsiä viilas ja tökki ja nyppi jne... Aivan ku jollaki girurgilla. Sain vielä nätin kukan ja timantin isoimpiin kynsiin.

Varoituksena kaikille joiden mielestä varpaat on ällöttäviä. Ei kannata katsoa seuraavaa kuvaa lopputuloksesta:

 Nooh loppujen lopuksi ei ollu oikeen minun juttu. En osannu ollenkaan ''nauttia'' siitä että joku joutuu värkkäämään minun jalkojen kanssa. Vaikka olihan ne aikamoisin ammattilaisia ja osas hommansa. '

Eipä noihin minun olemattomiin kynsiin mitää ranskalaista manikyyriä olis kannattenu ees vääntää. Nyt päivän jälkeen jo alkaa kulmat lohkeileen ku oon kaivanu koko päivän maata poikien kanssa. Joudun aina käyttämään käsiä koska mulle ei oo omaa kaivuria jota voisin raahata leikkipuistoo.
Sen voisin vielä mainita että hinnat on aika alhasia täällä. Koko homma (sormet ja varpaat) makso 38dollaria plus tippi tietty.

Eilen koitin myös ekaa kertaa leipoa täällä. Tein banaanipersikka juustokakkua ja ihan hienosti se onnistu vaikka raaka-aineet oli aika hakusessa. Ei täällä jenkeissä osaa valita mikä on hyvä, saatikaan edes tiedä mikä on mitä. Lupasin leipoa joku päivä myös kavereille, ehkä sillon nappaan jonku kuvanki.

Tässä viekä pari kuvaa tältä päivältä. Nyt salille!!!





                                                              ROSA

1 kommentti:

  1. Söpö toi ilmapallokuva! Ja nätit kynnet sait =)
    Pistin sulle hei haastetta, tän linkin takaa löytyy:
    http://pufbehaviour.blogspot.com/2010/05/kummallisuudet.html

    VastaaPoista