lauantai 8. toukokuuta 2010

Denver

Heij! Eilen käytiin Beccan,Salimin ja Mitchin kanssa denverissä dinnerillä ja kattoon Ironman 2.
Oli erittäin hyvää sushia. Kuten moni varmaan tietää se on minun lempiruokaa.
Tää oli nyt vasta toinen kerta ku käyn denverin keskustassa,vaikka se on vaan puolentunnin ajomatkan päässä ja siellä asuu kavereitaki. Denver on aika pieni city,tai se on laajalle levinny ja keskusta on aika pieni,ei oo montaa pilvenpiirtäjää. Mutta siis just mulle sopiva isompi kaupunki koska inhoan ruuhkia ja väepaljoutta.

Denverin asukasluku on noin 580 000, laajemmalla metropolialueella asuu yhteensä n. 2,8 miljoonaa asukasta.






Ja sitten kuvia dinneriltä jossa käyttäydyimme erittäin epäasiallisesti. Hölmöilen joskus aika liikaa, onneksi kaverit on samaa maata....


Laitettiin puikot viiksiksi mutta salim nauratti ja mun toinen puikko tippu. ;< byy




Tässä vaiheessa loppu kamerasta akku... ehkä ihan hyvä vaan.

Käytiin sitte kattoon se Ironman 2 ja tykkäsin kyllä. Toisaalta tykkään yleensä aina supersankari ja toiminta leffoista, siksi se luultavasti toimi. Eli oli viihdyttävä ja se kannattaa kattoa kavereiden kanssa sillä siinä ei ole mitään sen kummempaa syvempää pohdintaa,pelkkää pauketta. Plus suosittelen jos tykkää scarlett johanssonista (itse en tykkää sillä sen nenä on ärsyttävä,ja katon aina vaan sitä) sillä sen roolihahmo oli aika etevä.

 Tossa vielä linkki traileriin. (jos sen kattoo turha enää maksaa leffalipusta sillä siinä periaatteessa näkyy koko elokuvan juoni.
http://www.youtube.com/watch?v=FNQowwwwYa0

Tänään käytiin 5 tunnin (plus 40min ajomatka yhteen suuntaan ja tunnin auton odotus) haikki usa perheen kanssa. Oli aika raskas reissu ja nyt väsyttäny  koko loppupäivän. Kello puoli kymmenen ja olisin ihan valmis petii. En siis lähde minnekkään tänään vaikka kutsu kuinka kävis.


                                                    ROSA

PS Hyvää sunnuntai aamua teille. Saa nähä keksinkö mitä huomiselle äitienpäivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti