sunnuntai 23. toukokuuta 2010

it's summer time!

Heissan. Olin vähän laiska tällä viikolla taas tän blogin kanssa.
Perjantaina meillä oli kesän alkajaisjuhlat koska kaikilla loppu koulu. Oli ihan mahtavat pileet ja sain taas uusia kavereita. Mukavaa on myös se että nyt kaikki tulee kesäksi takasin Erieen kouluistansa ja kavereita näkee enemmän myös viikolla.

Ilmojaki on pidelly. Loppuviikko ollu aika kuuma, noin + 35c. Onneksi Coloradossa on niin kuivaa,muuten hikoilisin itteni hengiltä.

Tässä muutama hassu kuva perjantailta:









Lauantaina oli grilli juhlat jonne mentiin usan perheen kanssa.Oli oikeen lepposaa ja ruoka maitto. Ostin myös uudet aurinkolasit, tykkäsin niistäki kovasti.



Tänään kävin kirkossa Paulin kanssa. Niinpä,kirkossa. Mutta kyllä se on yks must juttu ku asuu jenkeissä. Kaikki käy sunnuntaisin kirkossa,nuoret ja vanhat ja täysin vapaa ehtoisesti. Harmi etten nähny niitä laulavia kuoroja mitä aina kaikissa elokuvissa on.Muuuutta ehkä ensi sunnuntaina.

Loppuilta sitte hengailtiin paulin kanssa ja sain sen polttamaan mulle levyn.


Seuraavassa musiikkia siis Boulderista. En oikeesti tietty tätä bändiä vaikka se kuulemma oli 10 listalla myös suomessa,noh ei oo tullu kuunneltua radiota.








Coloradosta tulee myös muilta hyvää musiikkia.Tästä linkistä Body House http://www.myspace.com/bodyhousemusic  Tää bändi on jääny aika pahasti päähän.


Nyt unille!!


                                                   ROSA

1 kommentti:

  1. no olinopahan taas väärässä. Onhan leni mulle tota joskus soittanu. Ei ollu vaa jääny päähän.

    VastaaPoista