sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Happy mother's day!

Ihanaa äitienpäivää Raili-äiti!! <3  Olisin soittanu mutta kello oli teillä jo melkee kymmenen ku heräsin. Soitan sitte joku toinen päivä. Koska en ollu muitten sun pentujen kanssa juhlimassa enkä voinu tuoda kukkia tai mitään,niin kävin pihalla ottaan sulle kukka kuvia.
Ostin tietysti myös äitienpäivä kortin mutta koska en ole vielä selvittänyt mistä saa euroopaan postimerkkejä, en voi lähettää sitä. Luultavasti pitää mennä boulderin postiin asti että voin ostaa merkkejä jotta voin lähettää kortteja. (Vihdoin siis löysin postikortteja ...walmartista!!)
Ja jos haluaa kortin niin voi käydä jättämässä osotteensa facebookin inboxiin.

Eli äiti kortti tulee varmaan aika myöhässä mutta jokapäivähän on äitienpäivä joten ei sillä kai väliä.
 
Tässä kuiten äitille kuva jotta se uskoo kortin olemassa oloon.







Tänään käytiin amerikan perheen kanssa pelaamassa ultimatea. Se on siis liitokiekoilla pelattava joukkuelaji jossa pelaajat yrittävät tehdä maaleja heittäen kiekkoa toiselle. Paljon juoksemista mutta tykkäsin! Ens sunnuntaina varmaan uusiksi.
En koskaan jaksa juosta salilla,se on aika tylsää.Ultimatessa ei edes huomaa kuinka paljon askelia tulee otettua. Plus olen välillä aika nopea mutta en jaksa juosta pitkään eli aika täyellinen laji koska ultimatessa saa välillä myös pysähtyä.

Kävin tänään myös ekaa kertaa kiipeilemässä. Huh kuinka raskasta hommaa. Olin vaan kiipeilyseinällä ja menin helppoja reittejä ja silti mitä ylemmäs pääsi sitä enemmän pelotti. Mutta olihan se mahtavaa. Ens kerralla kokeilen taas jotain uutta ja toivottavasti joskus pääsen myös oikeeta vuorta kipuamaan.

Tässä pari kuvaa tältä päivältä.



Tuo lintu on aika ihana,ihan musta ja vaan toi yks väritäplä siivissä. kesti ikuisuus koittaa ottaa siitä kuva ja jouduin käyttään kaikki mahdolliset tsuunit että sain ton surkean kuvan ihanasta linnusta. Ku se visertää se kuulostaa ihan elektromusiikilta.




Tänään oli ihana päivä. Noin +23 ja vähän pilvistä. Sopivaa minulle koska aurinko ei päässy liikaa porottaan.
Värjäsin myös taas vaihteeksi hiukset,kyllästyin siihen tummempaan eli nyt on taas vaalee.

Nyt alan kattoo jotain elokuvaa. Hyvää viikon alkua sinne!



                                                        ROSA


PS: Tervetuloa sinulle uusi lukijani ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti