keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kummallisuudet

Elikkä vastaan  Puf Behaviorin blogi haasteeseen viidestä kummallisuudestani. Näitä oli todella vaikea keksiä sillä en mielestäni ole yhtään kummallinen.

  • Pelkään Hilarius Hiirtä, yleensä kahdesta syystä: se on kammottava ja joka kerta sen hullunkurisen pelottava virne saa nauramaan niin että meinaan tukehtua. Nauru luultavasti on joku ihmeellinen vastareagtio pelolle, voisin kyllä yhtä hyvin itkeä. Olen myös nähnyt Hilarius hiirestä painajaisunia.  Nään muutenkin painajaisia vähintään kerran viikossa. Tiedän myös että siskoni Eeva inhoaa myös Hilarius Hiirtä, se kai kulkee suvussa.
  • En ole masokisti mutta  jostakin ihmeellisestä syystä kaipaan aina kipua ja kärsimystä ku niitä ei ole. Esimerkiksi lihaskipu on kamala sillon ku liikkuminen on vaikeaa ja kaikkialle sattuu,mutta heti ku kipu on poissa haluan sen takaisin. Sama toistuu myös esim aina silloin kun naamaan tulee joku kamala finni tai kampaaja leikkaa hiukset rumaksi. Tarviin siis kurjuutta elämääni jotta se maistuu makealta.
  •  Tykkään kävellä kotiin kovalla pakkasella vähissä vaatteissa ja jäätyä ulkona. Liittyy varmaan myös tuohon kärsimys juttuun. Myös rankkasateessa on kiva kävellä kotiin. 
  • Suomen juhannus on mielestäni ahdistava ajatus.Hyi. Myös uusivuosi rasittaa, se johtuu siitä että en ole viettänyt kovin mukavaa uuttavuotta vielä koskaan
  • Olen toivottoman rakastunut Lauri Tilkaseen ja erääseen rovaniemellä asuvaan komistukseen. En kuitenkaan tunne kumpaakaan. Aina kun on tylsää googlaan Tilkasen ja katselen Unrealin nettisivulta sen ihanaa olemusta. Suosittelen lämpimästi kaikille,hän on karismaattinen. 
 Voin myös linkittää ihanan Tilkasen blogiin,kaikkien olisi syytä ihastella Lauria. Voin myös mainita että Paha perhe ja Skavabölen pojat oli kummatki katsomisen arvoisia elokuvia. Suosittelen vuokraamaan. http://www.agencyunreal.com/#/lauri-tilkanen

Jep,mutta en oo kovin kummallinen. Nyt loppu myös kirjakieli. Seki on hassu asia,että välissä kirjotan erittäin tyhmää kirjakieltä,kun en siis edes osaa sitä.

Pari kukkapuu kuvaa piristykseksi. Tulee aina hyvä mieli ku nään vaaleanpunaisen puun.





Vielä päivän naamakuva, en ehi postata enempää vaikka olisi aikaa ku Eeva itkee facebookissa ku ne ollu vielä lisänny uutta tekstiä tänää.





 
                                                                                 ROSA

3 kommenttia:

  1. Kun palaat suomeen niin eikö sinun kannattaisi tutustua tähän toiseen henkiöön joka asuu Rovaniemellä?


    T:Salainen lukijasi

    VastaaPoista
  2. Tuo Hilarius-hiiri on NIIN hirveä ja vielä pedari... Mulle ainaki tulee semmosia mielikuvia, kuka muu kyyläis lapsia joillaki kiikareilla?

    Joo ja kirjakieli on kans kummuus, mieki kirjotan jostain syystä aina blogiin kirjakielen suuntaista mutta muuten tämmöstä höpöä.

    Söpöjä kummallisuuksia! =) Niin kävin kans vastaamassa sulle siihen arvontahässäkkään.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi:
    En uskalla, yritin kerran ja mokasin aika pahasti. Sille tapaukselle nauretaan vieläkin,tai siis muut nauraa itse haluaisin unohtaa tapahtuneen.
    Vaklaan sitä vaan. Kiikareilla,juuri niinkuin hilarius hiiri tekisi.

    Puf:
    Olet aivan oikeassa, koko hiiri on karmiva, en ymmärrä miten kukaan vanhempi antaa lastensa kattoa sitä ees telkusta. saatikaan päästää halaamaan sun muuta. Lapsistaki tulee epänormaaleita jos ne kasvaa hilarius hiiren parissa.

    VastaaPoista