lauantai 5. kesäkuuta 2010

No life

Moi












Että semmonen perjantai ilta. Tylsää oli ja tylsää on edelleen. Noi edustavat kuvat on sitte otettu itselaukasimella koska minulla ei ole omaa kuvaajaa eikä ilmeisesti kavereita. Tänään oli siis kunnon angstaus ilta.
Suurin syy tähän känkkäränkkään on, että en pääse huomisiin (suomessa jo tämänpäiväisiin) lakkiaisiin. Siellä jo tytöillä kampaukset valmiit ja jännitetaan sitä hatun saamista ja itse olen täällä lätäkön takana ja kukaan ei oo ees viittyny soittaa (paisti Antti ilmanpaitaa johon tutuistuin steamboatissa, pelastit iltani vaikka ilmoititkin peruvasi allaspileet) ja ehottaa jotain tekemistä.

Ottakaa hei kaikki ihan sikana kuvia että voin sitte fiilistellä täällä. Pari tuntia ja ainaki Juho,Rosa,Ellu,Tiia ja Sanna on uusia ylioppilaita <3<3 ikävä teitä kaikkia,tiiän että missaan hyvät pileet mutta kuukauden päästä juhlitaan yhessä.




                                                                  ROSA

3 kommenttia:

  1. Toi piisi tekee aina niin hyvälle tuulelle! aahhh

    VastaaPoista
  2. thanks for commenting! you have such a lovely blog :) LOVE those kicks in the photo :) wish i could understand what your saying.. what language is it ? <33

    VastaaPoista
  3. HEY! i like your blog too, it's awesome.
    Ouu i wish you could understand but my englis isn't too good, that's why i write finnish. So i'm from finland. ;>

    VastaaPoista