torstai 10. kesäkuuta 2010

Myrskyn jälkeen...

Moimoi
Tänää toinen lapsista (2wee) jota hoidan, työnsi kumisen autonrenkaan nenäänsä. Oli aika hektistä ku yritettiin niistää sitä pois. Lopulta Herra Tohtori pelasti tilanteen lastensairaalassa.


Mentiin myös toisen lapsen kanssa (4wee) uimakouluun. Ilma oli oikeen kiva sillon ku saavuttiin perille, sitte alko satelemaan, ja sitte ukkostamaan(jota täällä tapahtuu suunnilleen 7 päivää viikosta, yleensä ukkonen on niin kaukana ettei kuulu edes ääntä). Ukkonen oli ihan yläpuolella ja salamat alko iskeen parkkipaikalle ja osu melkee maahan asti. Päätettiin sitte lähteä heti pois koska suihkujen käyttö kiellettiin.

Ovella mejät sitte käännytettiin takasin ja evakoitiin pukuhuoneisiin puoleksi tunniksi koska ilmoille puhallettiin tornado varoitus.
Noooh kaikki meni kuiten puolessa tunnissa ohi,(niinku oli tullukki) ja nyt taas nautitaan ihanasta säästä. Olipahan kokenus.
Tulin just ja otin nämä kuvat. Hämmästyttäviä nämä sään muutokset.







Tässä vielä video Colorado Tornadosta, en tiiä miltä vuodelta. Olishan se ihan siisti tollanen omin silminki todistaa, mutta sen on oppinu että ''be carefun what you wish for because you just might get it..''






 

                                                                    ROSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti