tiistai 8. kesäkuuta 2010

AleAlejandro

Hei
Juuri päätin alkaa elokuvaa katsomaan mutta jotenki päädyin taas seikkailemaan youtubessa. En itse nauti Lady Gagan musiikkista lähes ollenkaan mutta sen videot ei kyllä ikinä lakkaa hämmästyttämästä. Jotenki mulle tulee mieleen nuori Madonna ja sen esiintymiset.










Nyt koitan nukkua. Aamulla sattu lihaksiin (sali reenin jälkeen) niin että jouduin vierimään alas sängystä. Saa nähä mikä tilanne huomen aamuna...




                                                                    ROSA

7 kommenttia:

  1. Tuo on tuommonen Michael Jackson meets Madonna! Gaga on nykyään sitä mitä Madonna aikoinaan Erotica-videolla. Siis hassua että silloin kun Gaga tupsahti kaikkien tietosuuteen sillä poker facella, niin kyllä mie ainaki olin et "ei, taas uus mitäänsanomaton yhen hitin ihme", mutta nyt jopa Christina Aguilera uudella videollaan kopioi Lady Gagaa.Ootko nähnyt jo sen?

    Ja ärsytti varmaan vuos sitte Trendistä(?) lukea yks lyhyt kuva-artikkeli, jossa Gagaa verrattiin Madonnaan, mutta sillä tyylillä et se olis ehtiny tehdä jo kaiken paremmin mitä Madonna koko vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana.Krediitit niille joille ne kuuluu, katotaan kymmenen vuoden päästä mitä Gagasta on jäljellä.Mut en voi väittää etteikö se olis alkanut itseäkin kiinnostaa (vähän liikaaki), kyllä tuommenen freak show-tyylinen ulosanti puree ainaki muhun:D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hahah totta. Eikö Aguilera laittanu vasta kommentin,että ei edes tietty kuka lady gaga oli sillon ku teki sen ensimmäisen gagan tyylisen videon. Oli aika närkästyny syytöksistä,mutta ainahän artistit matkii toisiaan. Niinhän muotiaki luodaan.

    Madonna oli kyllä omana aikanaan varmasti enemmän shokeraava ku lady gaga nyt. Kokoajan pitää mennä enemmän överiksi jotta olis tarpeeksi uniikki.
    Kyllä itelläki tää piisi päähän jääny ja varmasti sen tuleviaki piisejä tulee kuunneltua ku sille tuulelle tulee. Haluttais vaan tietäöä miten se menestyis ilman tuota freak-showta, onhan sillä kuitenki mahtava ääni,aina ku se akustisestikki laulaa niin kyllä hyvältä kuulostaa.
    Hhaha luulisin että Andy Warhol olis mielellään ottanu sen Factoryyhynsä...

    VastaaPoista
  4. Okei :D Wikipedia muuten tietää että Christina on alkanu jo vuoden 2008 lopulla kopsaan tuota Gagaa, ja sillon anto tuon kommentin.Hah, niin läpinäkyvää.Mutta kysymys kuuluuki että miksi Aguileran pitää taas kääntää takkia, sehän oli ihan hyvä se sen aiempi vintage-tyyli. Varsinki kun se on ollu paljon kauemmin alalla, jotenki epätoivoisen kuulonen yritys.Katsopas tämä OUTin kansi missä christina esiintyy (äläkä kiinnitä huomiota seikkaan että uutinen esiintyy seiskan sivulla):http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a114367/miksi+puhut+noin+roiseja+ja+naytat+gagalta+christina+aguilera/ GAGA!

    VastaaPoista
  5. En näytä sivua :(....

    Ainahan Aguilera on muuttanu tyyliään tietyin väliajoin, niinku madonnakin :D

    http://hollywooddame.com/wp-content/uploads/2008/12/christina-aguilera-style-time-line.jpg

    Se vintage tyyli on minusta ollu ehdottomasti paras,siksi olinki aika kiukkunen ku näin sen lady gaga kopioinnin.

    VastaaPoista
  6. Joo onhan se, mut luulin että se oli raskauden jälkeen aikuistunut ja "löytänyt itsensä". No näköjään se ei myy. Siinä OUT-lehden kannessa Aguilera oli meikattu ihan Gagan näköiseksi:''---) Ja Madonna on kyllä tyylitaituri vaikkei ihan aina onnistukaan!:)

    VastaaPoista