tiistai 30. maaliskuuta 2010

Paloin.

Heijj!!
Tänään oli superlämmin päivä.Hellettä oli auringissa reilusti yli +30(lähemmäs 35) ja poltin jo käsivarteni. Typeryksissäni en huomannu laittaa heti lakkia ja pääkipua ja pieni huimaus kesti koko loppu päivän. Hauskaa sinänsä sillä alle viikko sitte oli tuli kauhee lumi myrsky. Sillon sali meni kiinni kesken päivän koska sää oli niin huono(lunta ei ollu yhtään ku menin salille, lunta oli varmaan mertin ku piti lähteä) ja raahasin itteäni hangessa kotiin puolet normaalia kauvemmin.

                                                              Alle viikko sitten.


                                                                     Tänään


Seuraavassa kuvassa Eijan antamat ihanat villa sukat jotka jalassa olin aurinkoa ottamassa. Unohin ne jalkaan ku täällä illalla ja aamullaki on aina aika kylmä enne auringon nousua, niin villikset jalas aina öisin. kiitos noista eija. Haha mulle naurettiin että ''noinko ne lapin tytöt ottaa aurinkoa''.




Käytiin myös kolmen tunnin shoppailu reissu Maikun,poikien ja isovanhempian kanssa. Löysin ihanan kaupan( joka oli kyllä pikkusen gina trikotin tyylinen) ja siltä ostin vaikka mitä. Pakko päästä pian uudestaan,vaikka vaatteet oli kyllä tehty kiinassa,että siinä sitte taas ekologisuus on aika todella kaukana,eikä vaatteiden kesto ikäkään siis varmaan kovin pitkä ;/  Osaan kuitenki sanoa että Eeva ainaski tykkäis siitä liikkeestä toooosi paljon!! (hommaan sulle sieltä varmaan synttärilahjat sitte)


Kävin myös ostamassa Old Navystä uudet pikinit. Vanhoissa ei kyllä ollu mitään vikaa mutta nää on raikkaan punaset ja tykkäsin kovasti mallistaki. Ostin myös ruutupaidan ja normi leggarit. Mutta koska tää ei oo mikää muoti blogi nii näätte sit niitä kuteita mun päällä joissaki kuvissa mitä millonki laitan.



Tulo matkalla oli aika ihana taivas. Harmi etten saanu sitä tallennettua koko komeudessaan. Tarvisin perttua,tonia,haydenia,juusoa ja kaikkia teitä muita valokuvaajia tänne auttamaan.



 Lopuksi vielä PIETI TIETÄÄ osio,jossa lasten suusta kuultuja totuuksia :




 Hyvää huomenta Suomi. Tämä tyttö lähtee hoitaan pääkipua petiin. 

                                                                      ROSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti