maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kesäkuntoon 2011!!

Heijj te kaikki 7 lukijaani.!!!
Koska asun maailman tylsimmässä lähiössä kaikkien koti-äitejen kanssa niin vietän paljon aikaa salilla. Tänään oliki tooosi raskas päivä koska käytiin lasten kanssa uimassa tunnin.. jonka jälkeen päätin reippaana tyttönä mennä Body pumpiin... jonka jälkeen päätin vielä tehdä rasvanpoltto ohjelman...jonka jälkeen päätin kävellä kotiin.


Kello täällä  nyt kohta 22ja banaanin voimalla kirjotan tätä blogia.   Koko Erien keskusta koostuu kirjastosta,parista kaupasta  ja Erie Community Centeristä jossa on uimahalli,sali,kiipeilyseinä, nuorten pelihalli, lasten sisäleikkipuisto, pari squash koppia,koripallokenttä, jumppasaleja, ja vuokrattavia huoneita joissa monesti on esim lasten muskareita tai syntymäpäivä kemuja.


  Ostin 3kuukauden sali ´kortin jonka hinta on 99dollaria ja siihen sisältyy sali,uiminen ja kaikki jumpat.Vihdoin pääsen siis kokeileen zumbaa,joogaa(en tiiä mitä joogaa, pitää ottaa selvää jos pääsis vihdoin koklaan sitä Villen hehkuttamaa astangajoogaa),pilatesta ja muita  Eli rovaniemen tasoon oikein edullinen. Tää kaupunki(town) on perustettu joskus 2000 luvun puolella joten kaikki on uutta.   
Kaikki kai tietää että kovasti suunnittelen myös armeijaan hakua ku täältä pääsen joten kunnon ylläpitäminen ei siis ole ollenhaan hassumpi juttu.  

http://www.youtube.com/watch?v=FAtW0hua9rE&feature=channel siinä teille vähän pumppi musaa( ja treenaus motivaatiota)



                                                                   ROSA




PS: en edelleenkään oikeen tajua miten saan noita videoita näkymään. arrr ku ei osaa...

4 kommenttia:

  1. tykkään erityisesti tosta 6.54pm kuvasta. ihana tukka ja kaikki.

    VastaaPoista
  2. Haluan nähdä sitten sellaisia ennen ja jälkeen otettuna habakuvia!!

    VastaaPoista
  3. Rosa, nuo sinun kuvat ovat aivan ihania!!!:DDDD
    Erityisesti tuo 6.54 pm kuva sai mut nauraan hirveästi ja mut ikävöimään sua! Muissa kuvissa sä oot kaunis ja vähän normaalimman näkönen:D Ompa halpa sali! Kun siellä on noin plajon kaikkia aktiiveja, siellä on hauska viettää aikaa! Mäkin lähden huomenna klo 11 salille polttaan näitä pääsiäiskakku kaloreita poijes! Ikävä! <3

    VastaaPoista
  4. Haha leni, voin tietty ottaa. Käsi kyllä on aika iso mutta ei sen takia että siinä olis hihaksia. elikkä enemmän ku mitään toivon että käsi muuttuu pienemmäksi.

    Ikävä suaki rosa!! Sali on halpa ja kaikki kaverit on siellä töissä eli kiva viettää aikaa.
    haha en heti huomannu tejän kommentteja, pitää varmaan laittaa joku hälytys jos joku kommentoi.

    VastaaPoista