lauantai 27. maaliskuuta 2010

Alice in wonderland

Pööö! Käytiin Yanin kanssa kattoon Liisa Ihmemaassa 3D:nä Boulderissa. Tätä elokuvaa oon oottanu (enemmänki Tim Burtonin ku Johnny Deppin takia) Burton on kyllä todellinen taiteilija joka on ohjannu monta lemppari elokuvaa kuten Jali ja sulkaatehdas, Päätön ratsumies ja Saksikäsi Edvard. Varmaan myös yks suurin syy Deppin ja kihlattunsa Helena Carterin menestykseen jotka molemmat näyttelee myös tässä leffassa.
Ihanat noi lasit. Kaikki näytti samalaisilta nörteiltä leffa teatterissa. Niissä lukee '' not for use as sunglasses''. Ei tullu mieleenkään...


.

 Liisa Ihmemaassa oli eka 3D leffa minkä oon kattonu ja voin sanoa että TYKKÄSIN. huikea. Varsinki tollanen satuelokuva jossa on niin paljon yksityiskohtia ja värejä. Toisaalta voin neuvoa ettei ikinä kannata istua toiseessa rivissä ellei halua taata pääkipua. Tuntu että hahmot juoksee päälle ja kaikenmaailman pörriäiset hurisee korvassa. Myös joskus kuva meni sumeaksi jos elokuvan hahmot tuli ''liian''lähelle katsojan silmiä. Eli Kannatan taka riviä!!. Me vaan oltiin niin myöhässä ettei muuta enään ollu jäljellä.

Jaksoimpa jauhaa tästä paljon,mutta tykkäsin kovasti kaikesta muusta paitsi loppu oli oikein pöljä Deppin ihanasta tanssi osuudesta huolimatta.

                                              
                                                                     ROSA

3 kommenttia: