perjantai 26. maaliskuuta 2010

United States Of America

Nyt sitte vihdoin, yleisön pyynnöstä, sain alotettua tän blogin. Inhoan kirjottamista, mutta täällä jaan Coloradon tapahtumat. Ideana on myös seurata miten tämä reissu muuttaa ihmistä,tai minua ihmisenä. Esitellä tyhmätki kokeilut ja uudet ystävät. Tämä Blogi on siis teille kaikille joita minun hölmöilyt kiinnostaa. Vanhemmille, sisaruksille, pojille ja eteenkin teille ihanat tytöt ympäri maailmaa.
Koska oon ollu täällä jo kohta kuukauden pika kelaan tän ajan tapahtumat tän viikon aikana.
Alotetaan pohjalta:
                         Colorado sijaitsee suht keskellä jenkkilää. Kuva myös osavaltion omituisesta lipusta jonka sininen väri kuulemma edustaa taivasta,kulta edustaa auringosta nauttivaa osavaltiota,valkoinen vuoria ja punainen maata.
Tässä myös pari itse (oikein tehokkaalla kameralla)otettua kuvaa Eriestä jossa nyt asun.

Vihdoin sain tän painajaisen alotettua, voisin kuvitella että hermostun koko blogille ja sille etten osaa tehä sitä, mutta yritetään nyt kuitenki. Hyvää yötä (suomen aikaan klo 7.05, coloradon aikaan 23.05)

                                                                        ROSA




PS.Jos juttut alkaa kyllästyttää voitte käyttää aikanne myös kirjotusvirheitä etsiessä. Katon aina näppäimistöä ku kirjotan enkä jaksa koskaan oikolukea joten saattaa olla aika mielenkiintoisia sanoja seassa..

1 kommentti:

  1. Siskollas (pienemmäl) on ihan samanlainen ääni ku sul o.O

    VastaaPoista