sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Hookah House





HEIIII !! Sain siis vihdoin paikallisia kavereita täältä! Ja tottakai pojat löyty salilta. Ei heti uskaltanu tulla puhumaan mutta olivat jättäneet numeronsa tiskille että ne annetaan mulle kuy lähen. Oli mukava päivän piristys pakko myöntää ja soitinki samana iltana. Pojat sitte päätti yhteisvoimin viiä minut ulos kokeileen jotain hauskaa.
Tyttöystävien metsästys on siis yhä käynnissä. Olis kiva saada joku omaa sukupuolta edustava jonka kanssa käydä vaikka shoppailemassa ostoskeskuksissa. Mutta hyvä alku tääkin :):):):)


Uudet kaverit tietty huolehtii että kokeilen uusia juttuja ja vuorossa oli hookah eli vesipiippu. Boulderissa siis on paikka jossa voi rennosti pelailla korttia,juoda esim teetä ja polttaa piippua. Ihana rento ja aika paljon KauppaYhtiön tyylinen paikka. Voisin veikata että mm riku,perttu,make ja miia kumppaneineen tykkäis yhtä paljon ku mie. ;>
Sitte vähän hookah infoa niille jotka ei tiiä mikä se on,ei tarvii sukulaistenkaan sitte ihmetellä.



Hooka(h) on englannin kielessä käytetty nimi käytetty nimitys lähi-idässä ja etelä-aasiassa tunnetusta vesipiipusta. Kyseinen piippu tunnetaan myös useilla muilla nimillä, kuten šiša ja narghile.

Hookassa savu suodatetaan vedellä. Piipussa voidaan suodattaa useita eri aineita, kuten yrttejä ja hedelmiä. Vesipiipun terveellisyys riippuu siitä, mitä sillä poltetaan. Terveellisin vaihtoehto on. hedelmäsiirappi, jonka tuotteena on viileä, hedelmänmakuinen vesihöyry.
Joissain Euroopan maissa hooka sekoitetaan bongiin joka on nykyaikaisempi versio ja jota käytetään pääasiassa kannabiksen polttoon, toisin kuin hookaa!!!!



Hookahin "savu" on vesimaljan kautta kulkevaa viileää vesihöyryä, josta osa terveydelle haitallisista aineista suodattuu vesipiipun veteen.Tämä on nähtävissä polttelun jälkeen veden sameutena ja pahana hajuna.

Inhoan tupakkaa,haisee ihan paskalta. Jos joskus löytyy kiva mies joka polttaa niin ajattelin tehä niinku essi ja laittaa ehdoiksi'' tupakka pois tai en mee naimisiin''. Ällöttää tupakkisuut.
Hookahin polttelu ei kyllä ole yhtään terveellistä mutta sillon tällön ihan mukavaa. Vesihöyry maistuu hyvältä. Pitää kuitenki ainaski ekalla kerralla ottaa rauhallisesti ettei ala pyörryttään ja päässä huimaamaan niinku mulla meinas vähän käydä.



 Iskän(<3) on sitte turha yrittää wikipediasta ettiä lisätietoa koska tossa oli kaikki mitä sieltä löysin 


Thanks guys, that night was awesome. I hope you show me also other cool stuff .


                                                                       ROSA

PS: täällä on noin +15C


http://www.hookahhouse.net/

5 kommenttia:

  1. laitoin jonnekki sen hookah housen linkinki, jos joku löytää :D en osaa vielä käyttää niin en tiiä minne se hävis.

    VastaaPoista
  2. Iskä ei oo huolissaan. Oot minulle niin RAKAS....ja tuskin kuukkelia käyttää, riittää sun info <:-}

    VastaaPoista
  3. http://thehookahhouse.com/catalog/hookahs-c-21.html ei oo kovin kalliita vempeleitä

    VastaaPoista
  4. http://www.hookahhouse.net/ ja tossa oli se nettiosote ja paikka
    Hookah House - 1325 Broadway St, #215, Boulder CO, 80302

    VastaaPoista