lauantai 3. heinäkuuta 2010

Huvipuisto

                                                         Moikkamoi

Käytiin Denverin huvipuistossa lasten kanssa. Ai että, mulla on kyllä aika hyvä työpaikka. Oltiin denverissä klo 10am ja lähettiin kotiinpäin ajamaan vasta klo 7pm.

En löytäny ku yhen itselle sopivan laitteen ku onhan ne huvipuistoissa aina aika vaisuja. Mihinkään laitteeseen ei liittyny vapaata pudotusta tai kuoleman pelkoa, mutta olihan se kiva työpäivä.

































Sain myös vihdoin maistettua perinteistä Amerikan herkkua, Caramelli omenaa. Voin sanoa että oli aika kamala kokemus, jouduin kaapimaan kaiken sen toffeen ja muun moskan pois jotta sain sen omenan syötyä..










Käytiin myös kattomassa lasten kanssa Puuta Pete esitystä jossa Pete kertoi lapsille kierrätyksestä ja flirttaili mulle. Olisin näin jälkeen päin ajatellut että kuvittelin kaiken, mutta esityksen lopussa Bob the Builder sujautti mulle numeronsa. Hiukan hupaisa tilanne, en tiä vetoaako tuo uniformu sitten muihin naisiin..











Nyt pitää tästä alkaa valmistautumaan. Oon päivän Boulderissa ja ainiin alle viikko USA:a jäljellä!!!!

Käyn hyvästeleen jo kavereita joita en ehi enää näkeen. Illalla sitte villit pileet, kahella kaverilla synttärit ja huomenna on 4th of July joten sitäkin jo juhlitaa samalla, saa nähä selvitäänkö hengissä viimisestä viikonlopusta :oo





                                                                 ROSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti