keskiviikko 18. elokuuta 2010

Place to be




Hei. Nyt on Flow koettu ja paljon jäi käteen. Festarit tarjoili mahtavia artisteja koko viikonlopun ja vieläkään ei oo jalat maanpäällä aivan täysin. Ehottamasti tän vuoden kohokahta.
Saan kiittää paljolti myös mahtavaa matkaseuraani Rosaa joka pyys mut mukaansa tähän tapahtumaan. Ei varmasti olis ollu yhtä mahtava reissu ilman sua.<3




Järkkäriä festari alueelle ei saanu viedä joten kuvia on erittäin vähän. Meillä oli pieni digikamera mukana ja niitä kuvia laitan ehkä joskus jos ne mun koneelle asti päätyy.
Flown nettisivulta voi kuitenki käydä kattoon viikonlopun satoa jos kiinnostaa, Tänne siis.  Virallisille nettisivuolle on myös valkattu youtube videoita joten niitä ei tarvitse erikseen lähteä tonkimaan, myös kuvia artisteista ja festarikansasta pääsee erikseen selaamaan. Kannattaa ehdottamasti vierailla jos missasitte, ja ens vuonna hommata liput ajoissa ;>

 Tässä kuitenkin vielä kuvaa M.I.A:n mahtavasta keikasta. (En ole itse taltioinut). Video ei ole laadullisesti mitenkään mahtava mutta pääseepä vähän päättömään menoon mukaan.












PS: Tervetuloa uusi lukijani!!!



                                                                         ROSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti